Wróce tu za rok

Wróce tu za rok

Postprzez Rafiki » Śro Lip 26, 2006 5:13 pm

Właśnie wróciłem z tygodniowego urlopu w Cekcynie i jestem bardzo miło zaskoczony !!! Pogoda jak w Hiszpani, woda w jeziorach czysta, do tego dużo ryb, a przede wsystkim spokój, spokój, spokój !!! No i ceny całkiem przystępne :) . Po raz pierwszy chyba udało mi się odpocząć w czasie urlopu. Z dala od miasta, tłumów ludzi, wśród lasów i jezior. Jedyne czego żałuje, to że nie załapałem się na jakiś chcoiaż skromny wysyp grzybów.

Pozdrowienia, dla Pani Eli, która ugościła mnie w Swoim gospodarstwie.
Rafiki

Re: Wróce tu za rok

Postprzez Lama » Śro Sie 29, 2007 11:17 am

Rafiki napisał(a):Właśnie wróciłem z tygodniowego urlopu w Cekcynie i jestem bardzo miło zaskoczony !!! Pogoda jak w Hiszpani, woda w jeziorach czysta, do tego dużo ryb, a przede wsystkim spokój, spokój, spokój !!! No i ceny całkiem przystępne :) . Po raz pierwszy chyba udało mi się odpocząć w czasie urlopu. Z dala od miasta, tłumów ludzi, wśród lasów i jezior. Jedyne czego żałuje, to że nie załapałem się na jakiś chcoiaż skromny wysyp grzybów.

A może jakiś skromny namiar? Jakbyco laba71małpapoczta.onet.pl
Lama

Postprzez Lama » Śro Sie 29, 2007 11:18 am

Lama napisał(a):
Rafiki napisał(a):Właśnie wróciłem z tygodniowego urlopu w Cekcynie i jestem bardzo miło zaskoczony !!! Pogoda jak w Hiszpani, woda w jeziorach czysta, do tego dużo ryb, a przede wsystkim spokój, spokój, spokój !!! No i ceny całkiem przystępne :) . Po raz pierwszy chyba udało mi się odpocząć w czasie urlopu. Z dala od miasta, tłumów ludzi, wśród lasów i jezior. Jedyne czego żałuje, to że nie załapałem się na jakiś chcoiaż skromny wysyp grzybów.

A może jakiś skromny namiar? Jakbyco laba71małpapoczta.onet.pl

błąd błąd. Adres lama71malpapoczta.onet.pl
Lama

Postprzez TUCHOLA » Czw Lip 24, 2008 5:23 pm

.

Szanowni Mieszkańcy,

Uprzejmie proszę o rekomendacje, dotyczące noclegów w samej Tucholi.

Co jest w ofercie, za ile i w jakim standardzie.
Co polecacie, kogo należy unikać, gdzie jest fajnie, a gdzie brudno?

Bardzo proszę o weryfikację kryptoreklam, które mogą się pojawić.
TUCHOLA

Powróć do Wspomnienia z pobytu

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość