SZKOŁA GODNA POLECENIA

SZKOŁA GODNA POLECENIA

Postprzez MIESZKANIEC » Pią Sty 12, 2007 6:16 pm

Ciekawi mnie wasza opinia na temat szkół podstawowych i gimnazjum.a konkretnie która szkoła jest najbezbieczniejsza,w której poziom i wymagania nauczycieli jest wysoki.Do której szkoły wysłalibyście swoje dziecko.
MIESZKANIEC

Postprzez Paweł » Sob Sty 13, 2007 10:15 pm

Moja córka od 5 lat uczęszcza do SP3 raczej nie mogę na szkołę narzekać. Zdarzają się co prawda, jak w każdej szkole, nauczyciele z niedostatkiem talentu pedagogicznego, ale większość nauczycieli mogę pochwalić. Jeżeli chodzi o bezpieczeństwo, to ani ze strony córki, ani od nauczycieli nie usłyszałem dotychczas nic niepokojącego.
Paweł

Postprzez INA I PAULINA » Wto Kwi 24, 2007 12:21 pm

mnie sp3 wkurza ty pAAWE CHYBA NIE WIESZ CO SIE TAM DZIEJE.cHDZIMY DO SZÓSTEJ KLASY I JUZ SA NARKOTYKI POZDRO CHCE DO GIMNAZJUM
INA I PAULINA

Postprzez Stefano » Wto Kwi 24, 2007 9:42 pm

Dyrektorka widocznie sobie nie radzi. Terrorem jeszcze nikt nikogo do niczego nie zmusił. Wydaje jej się, że progiertychowskimi pomysłami typu zakaz noszenia komórek, sprawi że SP3 zostanie bezpieczną i dobrą szkołą. Młodzież się zmienia a nauczyciele niestety zostają ci sami, walka ze złem poprzez zakazy w niczym nie pomoże. Jak ma działać na ucznia groźba kary obniżenia zachowania, za przyniesienie telefonu, skoro nie boi on się kary poprawczaka za przyniesienie narkotyków?
Dobry dyrektor, nauczyciel potrafi zbudować most porozumienia z uczniami, sprawić, że uczeń nie będzie się bał powiedzieć mu o tym, że w szkole są osoby sprzedające narkotyki. Pani Dyrektor o narkotykach pewnie nic nie wie, a nawet jeśli wie to będzie siedziała cicho, by Tuchola nie usłyszała, co się dzieje w jej szkole. ... tylko, że prędzej czy później i tak usłyszy.
Stefano

Postprzez moniq » Czw Maj 03, 2007 12:26 pm

ja chodzilam do jedynki. To bylo juz dosyc dano (skonczylam prawie 10 lat temu) wiec nie wiem jak jest tam teraz. Jedynka byla dosyc specyficzna, klimat klas wyrównawczych, towarzystwo naprawde rozne.... Ale za to na nauczycieli naprawde nie moglam narzekac, wszystkich wspominam bardzo milo. Duzo gorzej oceniam tucholskie liceum, ale to juz temat na osobny post.
If you want to make God laugh tell Him about your plans
moniq

Dołączenie: Czw Maj 03, 2007 11:51 am

Postprzez Uczennica » Śro Cze 06, 2007 8:58 pm

Ja chodziłam przez 7 lat do SP3 i jestem dumna z tej szkoły. Dużo się z niej nauczyłam. Nauczyciele bardzo mili i pani dyrektor również. :D
Obecnie chodzę do 2 klasy GP i cieszę się po części że do niej chodzę. Trochę jest trudno na początku, ale później to już wszystko łatwiej przychodzi. Nowodworek jest bardzo dobrą szkołą, polecam.
Uczennica

Postprzez Uczennica » Śro Cze 06, 2007 8:59 pm

Ja chodziłam przez 7 lat do SP3 i jestem dumna z tej szkoły. Dużo się z niej nauczyłam. Nauczyciele bardzo mili i pani dyrektor również. :D
Obecnie chodzę do 2 klasy GP i cieszę się po części że do niej chodzę. Trochę jest trudno na początku, ale później to już wszystko łatwiej przychodzi. Nowodworek jest bardzo dobrą szkołą, polecam.
Uczennica

Powróć do Szkoła podstawowa

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość